Ojoj, vad längesen

hej och hå, det var längesen man skrev här känns det som . hahah men det vare ju oxå säkert.. har inte koll på läget asså. men igår kom iaf Olas turné schema upp.

APRIL
12, SUNDSVALL 15.00, plats meddelas senare
18, NORRKöPING, tid och plats meddelas (?)
19, VÄSTERÅS, tid och plats meddelas
25, LINKÖPING, " " " "
26, JÖNKÖPING, " " " "

27, HÄSSLEHOLM 12.30, plats meddelas
27, KRISTIANSTAD 15.00, plats meddelas


MAJ
2, BORÅS, tid och plats meddelas
3, GÖTEBORG, tid och plats meddelas
9, HELSINGBORG, tid och plats meddelas
10, MALMÖ, tid och plats meddelas (?)
11, SKELLEFTEÅ, tid och plats meddelas
16, KARLSTAD, tid och plats meddelas
17, UPPSALA, tid och plats meddelas
18, BOLLNÄS 15.00, plats meddelas
23, ÖREBRO, tid och plats meddelas
24, STOCKHOLM, tid och plats meddelas

whohoo säger ja bara, kunde ju blivit Hässleholm oxå men då ska vi fira min bror så det går ju inte, hahah och ja mer kmr det kanske oxå bli. vi får se :)

yepp yeep, idag vare genrep i cloetta center med martinisch hoho grymt kul vare asså. haha vi hade en kivnna och man brevid oss, så lite sådär halft rika ut, och var väl i 55-60-års åldern ? haha värsta sköna, för innan det hade börjat liksom satt ja och maten och skrek och sånt o klappade, sen när det började så började dom oxå skrika och hålla på, haha dom bara det smitar av sig :D. hoho. ja bäst var ju björn asså. fy fan va vi garva alla småbarn bara vände sig om och glodde på oss som vi var sjuka, haha. och sen när dom sa ola så skrek ja värsta  mkt, och maten o alla småbarn bara kollade på mig som om jag var sjuk :O det var det värsta hahah xD, sedan kom ju bert karlsson förbi och gick, och ja och martiné sprang ju till honom och jag bara - bert får vi ta kort? . han bah ja men snabbt då. så ja fick bara kort med honom. han dissade martiné hahahhaa. det var rätt roligt asså.
ja ikväll får vi se vem ola får möta i andra chansen oxå, på vårat genrep blev det patrik isaksson. ha det hoppas vi inte på nu, för då lär det inte alls bli lätt vill ja lova. patrik och bwo får gärna gå till globen direkt, så slipper vi dom i andra chansen, haha. ja.

satt nyss och kollade tv med familjen. och då äre en gubbe ja känner igen och ja ska säga., när han var yngre hade han ett program va? och ist blire . har han vart yngre? . hahahahha fatta va vi alla garva xD

Sen måste vi även, gratta vår allas Ola "olaus" svensson, på 22års-dagen, ett stort grattis till honom, även om han inte direkt går in på min blogg och läser det, xD hahahaha GRATTIS GRATTIS  :*

östgötaträning och förskyld!

yepp yepp, nu har man gått och blivit förskyld -.-'  inte alls kul ja hatar det . så nu äre baah att knarka halstabletter och c-vitamin + kan jang (?) som mamma köpte mot förskyldning hehe. japp

igår vare östgöta träning med oxå. kulkul bara att man inte kunde ge 100% bara för ja var förskyld så nu får vi
la hoppas på det bästa och att man får spela matchen mot örebros län elr vad det va x) hehe.

okej, ikväll börjar mellon med. och nästa vecka är vår kära olischbandolisch med ;)  då gäller det att ha laddad alla mobiler med pengar och bomba mellon ! så äre baah han ska till final !
hare bääst, kram !

RÖÖÖSTA ? (a)  http://www.wasasandwich.se/index.html?ID=9293
xD


RSS 2.0