ESPAÑAAAAAAA, BARCELONA

VAMOS AHORA !
CIAO AMIGOS !!! (h)


Y.S & C.R

Match i fredags dådå, kanske lite sen att blogga om det. Men har inte haft tiden. Tänkte oxå börja blogga mer om fotbollen eftersom den ändå är en stor del i mitt liv, tydligen.
Var först inte alls pepp på match pga vädret, snö hela dagen så jag tordde inte direkt att det skulle bli någon match. Men det blev det allt. Vart lite mer pepp på det under uppvärmningen. & ja, matchen gick som den gick. Vi torskade med 4-0, skulle jag tro, men inte så lätt med 4 inlånade spelare & inte vårt riktiga lag. Jag vart oxå riktigt irriterad i andra halvlek, fick la bollen 1 gång elr nått sånt. & dom andra bollarna jag fick var inte direkt dom roligaste bollarna. Roligare hade jag första halvlek. Nära mål oxå, mer tänkt som ett inlägg vilket det blev. Bollen ville tydligen skruva sig oxå så den touchade väl stolpen. Efter matchen var jag verkligen på humör, inte. Det är ngt jag verkligen behöver jobba med. Men aop har alltid vart sån om inte värre så.


sen igår var det ju portugal-sverige. & min dumma morbror var DÄR , orättvist om ni frågar mig ! 28 grader hade han haft i fredags !! Nöjd blev jag med resultatet iaf 0-0. Ändå om jag hejade mer på Portugal så är väl lika bäst för mig haha. & c.ronaldo så jävla fin är han & KUNG, ändå om han ramlar för lätt hela tiden så kan ingen ta ifrån honom det han är bra på. Ni kan inte komma och säga att han är dålig. Tyckte oxå det var synd att cristi lät dom andra ta frisparkarn, sverige får tacka honom för det, för annars lär det ju ha varit en boll i målet ! Saknade Zlatan på plan oxå, kanske han som behövdes för att göra målet. Elmander kan verkligen inte det. Kunde inte det på hemmaplan hur fan ska han då görat på bortaplan? hmm. Aop 0-0 blev det vilket jag är glad över. Glad över att Lagerbäck äntligen vågade lite med startelva oxå. Men vart fan tog A.Svensson vägen på plan? Märkte honom inte alls, lite synd allt.



freestreet heter det!

Jag vet, jag går verkligen på allt. Men en sak är säker; det funkar faktiskt !!!
nu har jag hittat en ny sida, som verkligen är grym; FREESTREET
bli medlem direkt & få 25 poäng direkt, sen beror det på dig hur fort du får ihop till dina poäng!

hur svårt kan det va?

nu ger jag upp snart ... "/

Hmm drar  till spanien på måndag, det är nog det jag skulle behöva mest & en olaspelning vill jag lova -.-'
Jag pallar inte mer.......
positivt besked fick jag av mamma idag iaf! haha eller det var nog mer jag som hotade med en del grejjer... Så nu om jag fixa mvg i bild & hk, vg i engelska & tar tag i den jävla musiken & får G så kommer det hända grejjer aso , elr rättare sagt EN GREJ kommer att hända :D hihihih



Fan vad jag saknar't

Hittade denna video från e-tuna, fy fan va kul det va & fy va ja saknar't så enormt mkt !
han är bäst & kmr alltid att vara ..





Hitta fler videor liknande denna på Teckna.ning.com

Förändring

Vet inte egentligen vad ja vill med  min blogg. Just nu vill jag nog ändran till en mode & fotoblogg. Jag orkar inte skriva inlägg om meningslösa grejjer som händer i mitt liv. Ist så kan jag lägga ut bilder på min stil &  så ist vilket nog skulle kännas lite bättre. & kanske lite skvaller om kändisar oxå eftersom jag gillar det.

får se vad som händer, vad tycker ni då?
bjuder verkligen på denna snyggish bild ! <3

2005.03.23

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BILLE BOOOOO !
liten blir snabbt stoor...
du är det finaste man kan ha <3


http://www.viraltrafik.se/?yooyyo

nu tycker ja att ni alla går in här ; http://www.viraltrafik.se/?yooyyo liksom sidan är jättebra för dig som vill ha mer besökare !

Så äre


mietek grocher

Mietek Grocher är en hjälte skulle ja vilja säga. Han var med om andra världskriget. Han är från Polen, hans familj bodde först i ett getto-område i polen & där var han med om hemska saker. såsom att dom tog dom nyfödda bebisarna i benen & slängde dom mot väggen. fy, sedan hamnade han i Koncentrationsläger med sin familj. Han skulle in i gaskammaren & egentligen skulle hans liv vara över där, men han lyckades springa därifrån & överleva. Helt otroligt. Han satt i 9 olika Koncentrationsläger, varav 6 stycken var med hans far som gjorde allt för att se till att hans son skulle överleva. Mietek var drabbad av en sjukdom & alla som fick den sjukdomen släppte dom ut i skogen & sköt dom. Mieteks pappa var en god vän till en som arbetade som "adimistratör" kan man säga. Han satte Mietek i en lite srubb & raderade hans nummer ur papprena, han var alltså död för dom. Sedan när han va frisk igen fick han ett nytt nummer & överlevde detta oxå. Mieteks pappa dog senare när dom övernattade i ett garage-område som vart bombade av flygplanen. Mietek höll på att ge upp av all den stryck han hade fått så orkade han inte gå den långa vägen för ett nytt läger. Han satte sig ner på vägkanten & den tyskasoldaten (vet inte riktigt hur ja ska säga så ja säger så) sa till honom att ställa sig i ledet igen & fortsätta att gå. Mietek sa då ; jag har förlorat allt, min mamma,syster,bror & min pappa SKJUT MIG, SKJUT MIG. Men den tyska soldaten sköt honom inte...
Mietek blev tillslut räddad av röda korset & kom till Sverige.
Han var 17år när han räddades ! han var aldrig med om någon ungdom utan fick tillbringa den i koncetrationsläger.

Detta var bara lite om vad han berättade om igår...
Mietek Grocher var jag och lyssnade på igår, en gripande berättelse verkligen. 2,5 timme var det, segt men väldigt intressant. & ja vill säga att han åker runt i skolor över hela sverige & gör detta GRATIS !! Han är en hjälte verkligen, idag är han 82 år. jag vill bara säga ta chansen att gå & lyssna på honom ! Finns även en bok som ja tänkte att ja skulle läsa som han har skrivit, Jag överlevde!

Veckans låt

Inte så konstigt kanske, låten sjungs i hela skolan haha!

Min bild i lisas fototävling



Foto tävling hos lisa
lisa's blogg
Mitt bidrag ser då ut såhär

nytt i garderoben!

Lite nya kläder som ja köpt !
äntligen är dom mina !!
rosa chinos & grön WESC t-shirt               även denna vart min,
    ser lite konstig ut men den är fin !


(h)(h)(h)

My place !!
kommer några flash bilder på mitt nya rum som börjar ta form ! :)

Garderoben, ja älskar den !

Sådär ja, tvn på plats den ser verkligen minimum ut nu :(

 
& så väggmålningen är typ halvklar ! :D ja är supernöjd med den...

angående väggmålningen så hade ja en lååång diskussion med mig själv om ja verkligen skulle ha ola på väggen. Men efter ett tag kom jag fram med att; han kommer alltid att betyda något för mig & skulle ja inte vilja ha honom där äre la bara att måla över han 8) haha. Det känns verkligen konstigt att det är ola där, men ja gillar det ändå. Tyck va ni vill, ja tkr det är gryyymt (h)

I don't wanna lie!!

Applåder till svenska folket skulle jag vilja säga.. inte alls. Hm Marlena vann, sjunger opra! Jag fattar inget, inte va hon sjunger, inte att hon vann & hur hon kunde. Visst skulle inte förvånna mig ifall den vinner där borta i moskva, men ja tycker verkligen inte att den skulle vunnit. Hade helst sätt Måns ! Liksom Sverige goodbye, fast visst svenska folket har gjort en bra sak iår & det var att ge ola en rockbjörn ! det slår mest på denna jord, detta år !!!
Tack & hej melodifestivalen, nästa år ska jag ställa upp ;o


:')


For all the joy that you bring
for all the good times, all the special things
You make it easy, like a natural thing
For all the joy that you bring

volleyboll

VI ÄR SNYGGA NÄR VI SPELAR ;)





kääämpa yoo !

såg då ola igår... rätt soft förutom tanten som sa att ola inte ville träffa oss! ofta han säger så liksom ... det gör han bara inte. Aja det var rätt kul ändå


kom hem nyss från träningen, kändes bra idag på den. Kan ju hoppas på att det känns så framöver så ja kommer igång igen med fotbollen. Det är så att ja är inte så pepp på't längre igen... -.-' it's sucks but ja ska kämpa iaf

!


Söten...

söten...

WIPEOUT !!!!!!

WIPEOUT I MITT HJÄRTA !! <3
ja vill va med ;o

svårt val

Hm, funderar på att färga håret & kanske skaffa löshår. Ja vill verkligen ha långt hår nu ! & mitt hår växer saktare än saktast ska ni veta! men ja vet inte riktigt vad ja ska ha för hårfärg, blont elr röd/brun ? elr om ja ska lägga ut pengar på löshår oxå... ?
Jag älskar verkligen denna frisyr ( detta är även den färgen ja hade tänkt mig), men detta skulle innebära att ja skulle få platta  mitt hår varje dag & det är jobbig !



Sen även denna är fin & då äre med blont hår ! & denna skulle ja ju bara behöva platta håret vilket är bra.. men ja vet inte ifall dt skulle passa min stil :P


VAD TKR NI ??

Gratis mode



 

Nu är det såhär va. att gratis mode är en jättebra sida där man enkekt kan skaffa poäng genom en rad olika grejer. tex kan man göra dom gratis erbjudanden, besöka hemsidor & värva vänner. Detta är helt gratis. du får 50 pöng om du klickar på bilden och blir medlem direkt.  BONUSEN ÄR OXÅ ATT MAN TILLSLUT NÄR MAN SAMLAT IN TILLRÄCKLIGT MED POÄNG FÅR ETT PRESENTKORT PÅ H&M, Vero Moda. Kicks elr Gina tricot, mm, över 60 välkända butiker finns det att välja mellan!
.. det är oxå bra att veta att allt är 100% gratis!


barndop!

i lördags var ja på barndop, här kmr lite bilder :)


kyrkan, sofie & elin, mogge och oliver.

oliver, elin, elin

caroline, jag

jesper, min vän ! 8)

idag fyller vår allas jesper år, grattis han liksom :D <3


dålig update !

jaja så äre, bilder från helgen hade ja tänkt skulle komma upp igår elr i söndags men palla inte.. dom kmr förhoppningsvis snart ! :)

Tränat idag, uuuuh tråååkigt med löpning & stryka men dt behövs och dt kmr bli bra :D bara ja fattar övningarna hmm min hjärna har verkligen svårt för det eller så är det min kropp som inte fattar? nåt äre iaf !
Imorrn ska ja spela match, med lfc :) lite sådär MYCKET KUL ! kmr bli naaaaaaaajs vill ja looova :D

nänä nu rooopar min chips efter mig & näj ja äter inte alls för mkt sånt lalalala :D


ARG !!!

jag är pissit jävla arg på stadium !!! åker in till stan för att köpa mina kära fotbollsdojjor & så finns dt inte i min storlek! :o & inte finns dt inne i stan elr & ingen annanstans elr typ utom lååångt här ifrån elr nååååååt . ååååååååååååh JAG ÄR ARG,SUR & BESVIKEN. inte vill ja ha ngr andra skor än dom rosa elr nänä ..... ååååh behöver dom nu med, men får la vänta en sissodär 122 år. & inte kan ja hlr gå på mello på fredag säkert & träffa bästa BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ THIS SUCKS !!!!!!!

RSS 2.0