nämen Yoyyo !

yes, idag åkta jag, mor, bror och farmor ner till stan en sväng för att fixa lite grejjor. haha och när vi ska åka upp för rulltrappan vid KICKS så står jag där  och leker lite med rulltrappan och när jag är nästan uppe går den sönder hahahahahaahaha  jag bara tog sönder en rulltrappa aso :O  hehe OJSAN liksom. 8-)

Träning senare på kvällen, jag tyckte den var kuuuuulig aso :D  yeaah. och imorrn äre Ola sen blir det östgöta-läger för min del i helgen (: kul kanske vi får se ;)

JAG SÄGER BARA 11 OKTOBER SVERIGE - PORTUGAL !!! :D


               

orientering

yes, nu kommer ännu ett meningslöst inlägg elr ?

orientering idag i skolan, och ja jag har slagit upp det ordet för jag vet verkligen inte hur det stavas. haha men ändå var tbx efter 20 minuter igen klar haha först av alla. skööönt att inte behöva stressa i duschen för sedan vidare mot skolan daaaaah jag gillar verkligen inte skolan, men ändå jag måste väl klara av dom sista veckorna nu. det är inte så mkt kvar jag kommer iaf inte gå ngn mer fredag efter denna :D yeaah (h)

Sen träning idag med . Individuell träning . japp ordet Individuell slog jag oxå upp *nöjd* hahha. Fick lära bea lite finter där allt, så nu kan hon värsta finten ärligt talat som typ inte jag ens kan ;o hahah dom bah klarade den direkt sen när vi spela lite en mot en ;) yeaah, sen fick jag skäll oxå av bea för att jag inte hade svarat på msn:et jag fick i lördags av henne hehe. så nu när jag kom hem gjorde jag allt det :D bättre sen än aldrig serrni .

joo lilla söta olaus loggade in nyss på hemsidan. alltid lika trevligt vill jag lova :D  fick med mig ett svar oxå hööh jättekul inte alls 8-)  hej hopp, nu ska ja allt sova tror jag. fotboll imorrn bitti ingen lust. får se vad jag gör :D haha

Grattis Albin och Kosso :D fyller år idag ju båda två, okej albin blir då 15 och kosso 16 ;) hehe

Jag säger fortfarande: Ola - Feelgood ! <3


^

  • Ola - Feelgood  
  • Ett måste !

    feelgood

flygplan och match !

shoooooooheeej i värmen (H)

igår vare värsta mys , först jobbade jag på stan haha det var kul, sedan hem och där hemma hade mami vart och handlad en tröja och ett par byxor värsta fint asså :')  en röd-vit randig tröjja och ett par mörkblå kortbyxor :) jag älskar dom kläderna ihop :D ja, sen hade papi köpt ett flygplan, ja allstå inte ett som man kan åka i, utan ett litet radiostyrt. Jag och papi drog bort till kungshöga och flög med det. haha värsta grymt till planet flög högst upp i trädtoppen i en tall x) hahhahaha så jag fyllde min cykelkorg med sten och stog och kasta och efter sissodär 10-15 minuters kastande kom det ner, och ja jag har rätt ont i armen idag x) men ey det var kul, sen hade min morbror vart och köpt en ny kamera så nu ska ja och han ut och fota ngn dag i en sjö :D värsta kul ju.

                        

Idag vare då match mot saltängens bk med b-laget, vi vann med 4-1 tror ja ^^ hih, och ja jag hatar dom nya bollarna vi har för dom och mina skor hör inte ihop, eftersom dom är av samma material så fastnar dom liksom i mina skor så ja snubblade väl en gång på bollen haha. OCH NUMMER 23 I SALTÄNGENS BK I MITT HJÄRTA NOOOOOOOOT hahaha på henne, lol hon var lite ruuuuuuuulig hon, nog pratat om henne, nu ska ja nog gå och göra ngt annat. !

Stooockholm på lördag kanske :D så gööött (H)

    Jag älskar detta väder, mer sol och sommar åt sverige !!! :*


spruta, grillfest & Glassit ass !

Tjooooooooooooooooooooooooooooooo !

glassit värre ute asså, fett med nice på detta vädret :D yeeah.

japp idag vare skola en stund , sen skulle man ner till vc och ta spruta mot pollen, fy fan för den säger jag bara. i skinkan tog dom, ont som fan, kan knappt gå typ hahaha kände mig som en gammal tant med rullator (y) yeeah

Senare på kvällen drog man hem till vikkan däre var grillfest med laget (h) hoho och så hade vi lite lekar oxå. Mitt lag kom sist (Y) bara för jag var med där ;) hahah. ja men ey KANONKUL (Y) (Y) BENJAMIN !! haha fett med skojj på detta oxå. Imorrn äre stan som gäller ska typ hjälpa till med ngt där nere. Det är 5-kamp typ ja.

image29



XL :O

ja idag har man stått uppe i kiosken hela dagen. alla köpte kaffe, så jag och elin bryggde kaffe hela förmiddagen ska ni veta ;)  höhö.

Imorrn äre äntligen match igen, jag älskart bara man får spela en liten stund med så blire ju bättre oxå . (: samling kl 11 sen äre väl mat och shit och en jäkla lång bussresa mot landsbro som ligger ?   ja det kan man fundera på , daddy cool sa att det låg typ vetlanda ? så det blir ju iaf min favorit väg en bit, vägen mot öland som man åkt ända sen man var 2 veckor gammal haha. ja och i rondellen vi kmr att åka i ,bara jag som vet vilken, eftersom det finns 298540 rondeller i sverige om inte mer så var det i den  en tant körde åt fel håll en gång hahahah . nog om det ja är rätt taggad iaf och jag hoppas vi får med oss 3 poäng hem oxå :D

JAG BESTÄLLDE EN DIF TRÖJA I STORLEK XL  :O haha ja det är sant, och ja gjorde det med mening oxå, eftersom det inte fanns ngn midre och ja ville ha den ! :D så snart ären min, och 68 storlekar för stort men skit samma hahaha.

Djurgårdens if <3


RSS 2.0