09.01.22 Rockbjörnen | 21.33 Årets låt presenteras

Det började med att jag tog 07:28 tåget in till linköping. Där mötte Rebecca upp mig sen drog vi till norrköping för att hämta Deniese med sina nylonstrumpbyxor ;) haha . & hon höll på att glömma sin biljett ÅH tänk om hon hade gjort dt liksom :O sen fortsatte resan upp till sthlm. vi var la framme vid ungefär 10:30 då blev det att gå på stan en stund, vi såg han magnus samuelsson och hans danspartner på stan haha. Sen drog vi iväg till cirkus för att träffa världens bästa tessan och sen så var ju jessica, vibbe, tintin, martina, linnea & charlotte där oxå :D Nu vare dax att köa OYEAH, kallt som fasen men vad gör man inte liksom? Vi fick iaf gå in på hotellet som låg mittemot och låna toalett och värma oss. vi han med riktigt många bilder och interjuvade blev vi ju oxå. Vid 4 kom ola i en konstig bil haha alla reagera på den. Han hälsa så glatt på oss och var riktigt glad, vilket gav oss ännu mera förhoppningar. Alex & Pernilla kom oxå ngngång under köandet. När det börja närma sig insläpp vilket dom aldrig kunde bestämma sig för när, Stack jag & Tessan in på hotellet för att kissa och göra iordning oss. Där inne satt Danny och snacka med ngn vid ett bord haha och matte kom efter en stund oxå.

Sen var d insläpp. Vakterna var riktigt bra för en gångs skull, ingen trängsel eller springade då blev man utslängd! Vi kom in & fick reeeeedigt bra plaster asså ! Sedan börja galan, som var en aning långtråkig då dt inte var ngr bra artister/band som uppträdde. Efter två kategorier ola var nominerade i & inte vann så började vi tappa hoppet, kunde verkligen ola slå kent, inflames, håkan och vad nu alla heter och är... Dax för årets låt. ''Tredje plats går till in flames, andra pris går till.....kent, och vinnaren är(hjärtklappning)....OLA feelgood! JAAAAAAAAA ! så jävla lycka och skrik har jag aldrig vart med om, fatta att man ryser när man läser eller skriver om det ! Ola ställer sig upp och skriker CIRKUS ! ÄNTLIGEEEEEEEEEN ! & så sjunger han feelgood & när han är klar med d var d dax för tacktal hehe. sen efter det var gaalan bara ännu tråkigare. Abba kom ut och folket klappa väl händerna i 13 timmar känndes d som haha okej dom är riktigt bra men ändå... programmledaren (eller va man säger) frågade dom vem som var bäst idag eller nåt, vi bara " OLAAAAAAAA " Abba " Vad sa ni?" vi:" OLAAAAAAAAAAAAAAA" d var väl d ända som var roligt då & att ola stog där och var söt :)

efter galan var slut, så ville vi självklart träffa ola. så vi var där inne en stund på efterfesten tills vi blev "utslängda". Då hängde vi utanför. Therese ( olas manger) kom ut till bilen & jag gick fram & fråga'na ifall ola kom snart vilket hon sa att han gjorde... Theresevikna till oss att komma & vi sprang in där vi egentligen inte får vara, vakten bara ÖH STOPP! & han fick gå och prata med therese. sedan ställde vi oss som en halvcirkel och börja sjunga på feelgood och så kom ola ut d blev kramkalas, gruppfoto, enskild foto & så gjorde vi ringen & körde ÅÅÅÅH OLAFAMILJEN !!

2009.01.22 den dagen var verkligen bääääääääst !!!
Taack alla! Therese, Deniese,Rebecca,Jessica,Vibbe,Martina,Tintin,linnea,charlotte,alex,pernilla,camilla & va nu alla heter! :* <3

jag bjuder på bildena på mig och ola haha,


Denna bild bjuder jag verkligen på och ola oxå tror ja hahahahahahaha


Kommentarer
Postat av: Anonym

ryser ! så bra <3

2009-01-25 @ 16:02:46
Postat av: Deniesé

Underbart ! <3

Min nylonbyxer ägeer ;)

2009-01-26 @ 10:38:21
Snälla skriv namn & bloggadress ifall ni har. Det blir så mkt lättare för mig att svara då.

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0